Време припреме: 150 минута.

Састојци:
- 1 кг свињетине,
- 1 кг кромпира,
- 1 црвена паприка,
- 1 зелена паприка,
- 1 парадајз,
- 1 шаргарепа,
- 1 главица црног лука,
- 3-4 чена белог лука,
- уље,
- со, бибер, алева паприка, зачин по укусу.
Припрема:
Таву подмазати уљем. Кромпир очистити и исецкати на крупније коцке. Месо такође исецкати на коцке. У таву прво ставити кромпир а затим преко њега месо.


Паприку и шаргарепу исецкати на колутове и ређати преко меса. Црни и бели лук крупније исецкати и поређати преко осталог поврћа. На крају исецкати парадајз и поређати га на врху.





У чинију ставити бибер, со, зачин, алеву паприку и прелити са 500 мл воде. Промешати и прелити садржај таве.



Поклопити таву и пећи у рерни 40 минута на 200 °C. Извадити таву из рерне, промешати садржај таве и вратити у рерну да се пече још 90 минута.


Пријатно.