Мусака од спанаћа

Време припреме: 90 минута.

Састојци:

  • 2 главице црног лука
  • 1 шољица пиринча
  • 300 гр млевеног меса
  • 400 гр спанаћа
  • 1 јаје
  • алева паприка
  • сол (или зачин) и млевени црни бибер.

Припрема:

Црни лук ситно исецкати и упржити га на масти или уљу. Додати млевено месо, опран пиринач и ситно исецкан спанаћ претходно добро опран. Сипати воду и кувати 20 минута.

Када се скува ставити кашичицу алеве паприке, сол или зачин и млевени црни бибер.

Спанаћ прелити умућеним јајетом и ставити у загрејану рерну на 250°C да се мало запече.

Готово јело служити уз јогурт, кисело млеко или павлаку.

Пријатно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *