Паприкаш са свињетином

Време припреме: 90 минута.

  • 2 главице црног лука
  • 1 већа шаргарепа
  • 2-3 свеже (или из замрзивача) паприке
  • 4-5 кромпира
  • 300 гр свињског меса
  • 2 свежа парадајза (или 2 шољице пасираног парадајза)
  • сол (или зачин), алева паприка и млевени црни бибер.

Припрема:

Упржити на уљу или маст ситно исецкан црни лук, исецкану паприку и изрендану шаргарепу.

Када се упржи додати исецкано месо и кромпир исецкан на коцкице, и сипати воду да се кува.

Пред крај кувања изгњечити куване кромпире. Додати парадајз и алеву паприку. Зачинити по укусу.

Пријатно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *