Пржени филети пангасиуса

Време припреме: 45 минута.

Укупно време: 15 сати.

Састојци:

  • 1 кг замрзнутог пангасиуса
  • 4 чена белог лука
  • 1 лимун
  • кукурузно брашно
  • зачин.

Припрема:

Филете ставити у ђерђеф и оставити преко ноћи да се одмрзну и оцеде.

Сутрадан оцеђене филете исецкати и зачинити по укусу. Оставити их у фрижидер пар сати.

Филете уваљати у брашно и пржити на уљу или свињској масти на јачој ватри.

Преко пржених филета исецкати бели лук и исцедити лимун.

Служити уз кромпир салату.

Пријатно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *