Чорбаста боранија са јаретином

Време припреме: 90 минута.

Састојци:

  • 300 гр јаретине
  • 300 гр бораније
  • 1 главица црног лука
  • 1 већа шаргарепа
  • 1 свежа зелена паприка
  • 3 кромпира
  • 1 шољица пасираног парадајза
  • сол (или зачин).

Припрема:

У шерпу ставити месо и кувати 30 минута.

У другу шерпу стави ситно сецкани црни лук, шаргарепу, паприку исецкану на коцке. Упржити на мало уља или масти.

У шерпу додати боранију, кромпир исецкан на коцкице, парадајз и месо. Сипати воду и кувати док боранија не буде мекана.

Када се скува зачинити по укусу.

Слузити топло.

Пријатно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *