Запечени шампињони

Време припреме: 45 минута.

Састојци:

  • 500 гр шампињона,
  • ½ струка празилука,
  • зачин,
  • сол и млевени црни бибер.

Припрема:

Шампињоне опрати, извадити им дршке и поређати у плех.

Дршке ситно исецкати.

Празилук ситно исецкати и упржити на мало уља. Додати исецкане дршке шампињона и пржити док вода из шампињона не испари. Додати бибер и зачин по укусу и промешати.

Шампињоне у плеху пунити припремљеним филом. У плех сипати мало уља. Пећи 10 минута у претходно загрејаној рерни на 250 °C.

Шампињоне служити топле.

Пријатно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *